Inici
Qui som?
Serveis
Notícies
Enllaços
Contacte
Mapa del lloc

Sobre nosaltres

El nostre caràcter multidisciplinar constitueix el pilar fonamental dels nostres serveis, enriquits gràcies a les diverses experiències i formacions amb l'objectiu d'assolir la màxima excel·lència. El nostre client es beneficia del conjunt de coneixements i aptituds que oferim per exercir amb eficàcia i professionalitat.

Elisabeth del Valle, responsable de EdV Projectes Ambientals, és Llicenciada en Ciències Ambientals, col·legiada número 684 del Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya, Tècnic en Sistemes de Gestió Mediambiental (ISO 14001) i disposa del Màster de Sistemes de Gestió de la Qualitat a les Organitzacions (Auditor intern ISO 9001).
Fa més de 6 anys que exerceix com a consultora ambiental amb experiència en la realització de projectes d’assessorament tècnic a entitats ambientals de conservació del territori, projectes per al Departament de Medi Ambient, Agència Catalana de l’Aigua i Departament d’Agricultura, assessorament en custòdia del territori a entitats i administracions i presentació a ajuts i subvencions públiques i privades. També s’ha especialitzat en Plans d’Actuació per a l’Energia Sostenible promoguts per la Diputació de Barcelona i compta amb experiència de Gestió Energètica Municipal. Ha treballat en campanyes de Gestió de Residus Municipals, en l’elaboració d’al·legacions públiques i Informes de Sostenibilitat Ambiental per a modificacions puntuals de Plans d’Ordenació Urbanística Municipals. La seva trajectòria ha estat sempre vinculada a l’educació ambiental i la realització de tallers per a escoles.

EdV, Projectes Ambientals es complementa amb diferents col·laboradors qualificats en l'àmbit del Medi Ambient, la Qualitat, la Prevenció de Riscos Laborals i la Responsabilitat Social Empresarial.